IKON →








Ikonka ze soutěže,kam jsme se přihlásili ↓↓

Taylor Lautner

5. března 2010 v 16:55 | tretra |  Taylor Lautner
Taylor Daniel Lautner (* 11. února 1992) je americký herec.

Proslavil se rolí Jacoba Blacka ve filmu Twilight (Stmívání).

Narodil se Deborah a Danieli Lautnerovým. Když mu bylo 6, začal se věnovat karate. Už v 8 letech reprezentoval svou zemi a vyhrál tři zlaté medaile. Karete studoval na Fabianově škole karate. Pak ho trénoval známý šampion Mike Chat.
Miluje fotbal a baseball. Je fanouškem Texas Longhorns a Michigan Wolverines.
V 7 letech pocítil, že by se chtěl věnovat herectví, a tak se přihlásil na konkurs do reklami na Burger King. V konkursu neuspěl, ale jeho rodiče ho nadále hodně podporovali a objížděli s ním plno konkursů a pro větší šance se s ním přestěhovali do Los Angels. Jejich úsilí se vyplatilo.


Filmografie
• 2010 - The Twilight Saga: Eclipse (Zatmění) ... Jacob Black
• 2010 - Valentine's day
• 2009 - The Twilight Saga: New Moon (Nový měsíc) ... Jacob Black
• 2008 - My Own Worst Enemy ... Jack Spivey
• 2008 - Twlight (Stmívání) ... Jacob Black
• 2005 - Dobrodružství Žraločáka a Lávovky
• 2005 - Dvanáct do tuctu 2 ... Eliot Murtaugh
• 2001 - Shadow Fury


A FOTEČKY TADY

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama