IKON →








Ikonka ze soutěže,kam jsme se přihlásili ↓↓

Anne Hathaway

7. března 2010 v 15:05 | tretra |  anne hathaway
Anne Jacqueline Hathaway je americká herečka.Narodila se 12.12.1982 v Brooklynu.

Hned svým prvním velkým filmovým debutem zaznamenala úspěch ve snímu Deník princezny z roku 2001 režiséra Garryho Marshalla, kde si zahrála ústřední postavu princezny. Tmavovlasá kráska patří dnes mezi nejmladší i nejnadějnější hollywoodské herecké hvězdy.



Filmografie
Rok Jméno Role Poznámky
2010 Love and Other Drugs Maggie Murdock post-produkce
2010 Alenka v říši divů Bílá královna post-produkce
2010 Na sv. Valentýna Liz post-produkce
2009 Válka nevěst Emma Alen
2008 Dostaňte agenta Smarta Agent 99
2008 Passengers Claire Summers
2008 Rachel Getting Married Kym
2007 Vášeň a cit Jane Austen
2006 Ďábel nosí Pradu Andrea Sachs
2005 Karcoolka Červená karkulka dabing
2005 Spoušť Alison Lang
2005 Zkrocená hora Lureen Newsome Twist
2004 Zakletá Ella Ella z Frellu
2002 Nicholas Nickleby Madeline Bray
2001 Odvrácená strana nebe Jean Sabin
1999 Get Real Meghan Green televizní seriál

FOTEČKY TADY

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama